Homeopathische behandeling

Homeopathie is een energetische geneeswijze.

het gelijke geneest het gelijkende dat wil zeggen dat we een persoon behandelen met het geneesmiddel dat het meeste op deze persoon lijkt. Dat kan een acute, snelle behandeling zijn of de behandeling van een chronische ziekte en dan zal het wat langer duren. Ik stel heel veel (rare) vragen waarvan je denkt: wat heeft dat nu weer met mijn klacht te maken? Dat komt omdat ik jou als persoon wil leren kennen met jouw klacht. Iemand anders met dezelfde klacht zal waarschijnlijk een ander middel nodig hebben.

Homeopathie volgens Banerji`s

In India zien sommige homeopaten zo`n 150 mensen per dag. Dan is het onmogelijk om een heel uitgebreid consult te doen zoals wij dat in Europa doen. De Banerji`s zijn Indiase artsen die van grootvader op vaader op zoon protocollen hebben bedacht voor verschillende ziekten. Ze hebben deze protocollen uitgebreid getest in vele tientallen jaren.

Zo zijn er middelen voor b.v. blaasontsteking, (hersen) tumoren, hoge bloeddruk, etc.

Wij noemen dit klinische homeopathie. Soms is het heel belangrijk en handig dat je snel een middel voor kunt schrijven. Vraag er gerust naar.

Homeopathisch ontstoren

Wanneer iemand narcose heeft gehad en daar last van blijft houden, kan ik dat ontstoren met hoemopathie. Je krijgt dat dezelfde stof in een gepotentieerd homeopathisch middel, dat is heel erg verdund en geschud. Inderdaad er zit geen aantoonbare stof meer in en daarom werkt het ook energetisch. Zo kunnen homeopaten dat met alle medicijnen, vaccinaties, etc. Net zoals ik ook homeopathische middelen kan geven na een operatie zodat je snel minder pijn hebt, minder misselijk bent, het litteken sneller geneest, je bot sneller aan elkaar groeit, enz.

Kijk ook op www.OnlineOntstoren.nl